Jobba på META

Verksamhetsutvecklare till META

META har Sveriges högsta koncentration av verksamhetsutvecklare i fastighetsbranschen och de spänstigaste och mest innovativa kunderna. – Vi vill hela tiden utvecklas och bli fler och vassare.

Digitaliseringen öppnar för enastående möjligheter, det har METAs engagerade konsulter och medvetna kunder förstått. Vi upplever stor efterfrågan med många spännande uppdrag från utmanande kunder och behöver förstärka teamet med fler passionerade konsulter med erfarenhet och driv. Det är hos oss det händer, utmana framtiden med oss!

Mission 

METAs mission är att vi ska bidra till hållbart samhällsbyggande genom att dela god kunskap och med engagemang hjälpa och inspirera andra att lyckas. Det gör vi utifrån en strategisk inriktning att som oberoende konsulter hjälpa fastighetsförvaltande och serviceinriktade företag att som projektledare, specialist och rådgivare med spetskompetens genomföra förändringsledning och affärsstödsutveckling. 

Arbetsuppgifter 

Vi jobbar i team där kompetens och erfarenhet blandas för bästa resultat. På META finns förutsättningar att utvecklas tillsammans med de bästa kollegorna i de mest intressanta uppdragen och ha roligt på vägen. Vi är en modern platt organisation i ständig utveckling som jobbar i nära samverkan med våra kunder. 

Vad vi söker 

Vi tror att du är nyfiken och engagerad, tycker om att utmana dig själv samt drivs av att möta utmaningar tillsammans med andra och leverera mervärde och bestående resultat till nöjda kunder. Vi tror att du är högskoleutbildad och har några års erfarenhet från fastighetsbranschen. META andas gemenskap och prestigelöshet vilket vi ser är något du också värdesätter. Du är en person som vill ta eget ansvar och har förmågan att driva utveckling.  

Ansökan och mer information 

Om du vill vara med på vår resa in i framtiden och det här känns som en spännande utmaning ser vi med stort intresse fram mot din intresseanmälan till info@metafa.se.  
För mer information kontakta Rikard Lindberg på tfn. 070-456 55 44.