Jobba på META

Vi vill hela tiden utvecklas och bli fler och vassare.

Verksamhetsutvecklare till META

META har Sveriges högsta koncentration av verksamhetsutvecklare i fastighetsbranschen och de spänstigaste och mest innovativa kunderna.

Digitaliseringen öppnar för enastående möjligheter, det har METAs engagerade konsulter och medvetna kunder förstått. Vi upplever stor efterfrågan med många spännande uppdrag från kunder med stora framtidsvisioner, vi behöver därför förstärka teamet med fler passionerade medarbetare.
Det är hos oss det händer, utmana framtiden med oss!

Du riskerar aldrig att ha tråkigt på Meta, uppdragen varierar i innehåll och möjligheterna är stora. Vi delar med oss av kunskap och stöttar varandra när komplexa frågor uppstår. Gemenskap och god stämning får vi genom allt från gemensamma resor, löpartävlingar, go-cart till matlagningsaktiviteter.” 
/Johanna på Meta 

METAs mission är att vi ska bidra till hållbart samhällsbyggande genom att dela god kunskap och med engagemang hjälpa och inspirera andra att lyckas. Det gör vi utifrån en strategisk inriktning att som oberoende konsulter hjälpa fastighetsförvaltande och serviceinriktade företag att som projektledare, specialist och rådgivare med spetskompetens genomföra förändringsledning och affärsstödsutveckling.

Arbetsuppgifter

En konsult på Meta driver verksamhetsutveckling som projektledare, rådgivare eller specialist.
Meta erbjuder bland annat tjänster för:

  • Strategi för utveckling och förvaltning av byggnader
  • Anskaffning och införande av system
  • Processutveckling
  • Digitalisering och informationshantering

Vi jobbar i team där kompetens och erfarenhet blandas för bästa resultat. På Meta finns förutsättningar att lära av och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor som brinner för verksamhetsutveckling, därtill ha roligt på vägen. Vi är en modern platt organisation i ständig utveckling som jobbar i nära samverkan med våra kunder.

Vad vi söker 

Vi tror att du;

  • Är nyfiken och engagerad, tycker om att utmana dig själv samt drivs av att möta utmaningar tillsammans med andra och leverera mervärde och bestående resultat till nöjda kunder.
  • Har en högskoleutbildning och några års erfarenhet från fastighetsbranschen men för rätt person finns möjligheten att kunna växa in i rollen.
  • Värdesätter gemenskap och prestigelöshet samt att erfarenhetsutbyten är en självklarhet.
  • Är ansvarstagande och har förmågan att driva utveckling.
  • Lyssnar och kan omsätta intryck för att möta kundens behov.
  • Värdesätter möjligheten att kunna styra över din egen tid och nå balans mellan arbete och fritid.

Ansökan och mer information 

Om du vill utmana framtiden med oss ser vi med nyfikenhet fram mot din ansökan till info@metafa.se. Vi rekryterar löpande!

Kortfilm om oss

För mer information kontakta Rikard Lindberg på tfn. 070-456 55 44.