Aktuellt

Resumé av artikelserien “En fastighets digitala resa”

09 november 2021

I sista delen av artikelserien "En fastighets digitala resa" delar vi med oss av tips och tankar samt ger konkreta råd på vad du som fastighetsägare kan checka av vid genomförandet av din unika digitala resa. Följ med! 

Förvaltarforum har tillsammans med Meta publicerat en serie artiklar där du som läsare under ett års tid kunnat följa en fastighets digitala resa utifrån olika teman.

Serien är en kunskapsplattform med inspiration och idéer för att hjälpa förvaltare och fastighetsägare i vardagen. Vi hoppas att den kommer att underlätta digitaliseringen av era fastigheter.

Den har belyst olika perspektiv på digitaliseringen, såsom strategi, ekonomi, ambitionsnivå, energi, hyresgäster, ärendehantering etcetera.

Svävandes över alla artiklar finns också sambandet kring digitalisering och dess bidrag i hållbarhetsarbetet med till exempel minskat klimatavtryck på lokal respektive global nivå.

Är digitalisering en trend – bestå eller snart ute? Det och hur det har gått med "den digitala resan" av Fastigheten Antennvägen 10 kan ni läsa om på Förvaltarforum.

"En fastighets digitala resa" finns nu som kompedium och kan laddas ned här.

Trevlig läsning!