Jobba på META

Digitaliseringens öppnar för enastående möjligheter.

Det har METAs vassa konsulter och medvetna kunder förstått. Vi upplever stor efterfrågan med många spännande uppdrag från utmanande kunder och behöver förstärka teamet med fler passionerade konsulter med engagemang, erfarenhet och driv.

Beskrivningen nedan är saxad från vår affärsplan. Om du vill vara med på vår resa in i framtiden, och det här känns som en spännande utmaning, ser vi med stort intresse fram mot din ansökan!

METAs ledning arbetar och fokuserar tillsammans med medarbetarna ständigt på att kunderna även fortsättningsvis kommer att beteckna META och dess tjänster med följande ord: Komplett, seriöst, fokus på kvalitet, engagemang, entusiasm, slutför uppgiften, prisvärt, professionella, pålitliga, håller tiden, ligger i framkant, lojala med kunden, spetskompetens, inspirerande.

Gemensam värdegrund hos META-medarbetaren kan sammanfattas med följande ord: Hög social kompetens, glädje, brinner för jobbet och uppgiften, individuellt duktiga, teambyggare, utvecklingsbenägna, affärsmässigt intresserade, positiva, engagerade, uthålliga, ödmjuka, lyssnar och tar intryck, ärliga med väl utvecklad känsla för etik och moral, lagom kaxiga och trygga i sig själva.

META verkar först och främst i förtroendebranschen. Där är individen, medarbetaren och kunden, alltid viktigast. META har de mest intressanta kunderna med de mest intressanta uppdragen för förbättring och utveckling, samtidigt som vi fortsätter att tillfredsställa medarbetarnas behov av personlig utveckling, social gemenskap, frihet under ansvar och ett öppet klimat för kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Vi letar efter personer som passar in i vårt team och som brinner för uppgiften. Att under frihet i lag med passionerade kollegor tillsammans med branschens mest ambitiösa företag leverera bestående förändring för framtiden. Nedan har vi, under tre olika rubriker, beskrivit de olika profiler på passionerade medarbetare som vi letar efter.

Skicka in din ansökan direkt, eller kontakta oss för mer information, info@metafa.se eller +46 8 544 442 00.

ENGAGERAD PROJEKTLEDARE FÖR VERKSAMHETSDRIVEN AFFÄRSSTÖDSUTVECKLING

De snabbt ökande möjligheterna att digitalisera processerna i verksamheten leder numera ofta till att dessa ändras i grunden. Idag styr IT-utvecklingen vårt sätt att arbeta i högre grad. De flesta nya rutiner som ska etableras i en verksamhet utgår ifrån digitaliseringens nya möjligheter.

Vi behöver förstärka vårt redan mycket vassa team med skickliga konsulter som kan hjälpa oss att leverera mervärden. Vi tror att du redan idag arbetar med dessa frågor och du nu känner dig mogen för att bredda din roll som projektledare och lägga mer fokus på verksamhetsutveckling där IT-stödet blir verktyget.

Meta är ett spännande företag med många olika kunder i oftast långsiktiga relationer. Som oberoende konsulter hjälper META fastighetsförvaltande och serviceinriktade företag att som projektledare, specialist och rådgivare med engagemang och spetskompetens genomföra affärsstödsutveckling.

Med Meta startar kunden ofta en resa som inte slutar förrän de nya mer effektiva arbetssätten är sjösatta i organisationen och IT-stöden införda och etablerade med kvalitetssäkrade data i en effektiv förvaltningsorganisation.


FRAMTIDEN ÄR DIGITAL, UTMANA DEN TILLSAMMANS MED OSS

Meta gillar framgångsrika projekt som levererar bestående resultat, det gör våra kunder också. Vi behöver förstärka vårt redan mycket vassa team med skickliga konsulter som kan hjälpa oss att leverera mervärden. Utmanande, stimulerande, intressant och fantastiskt roligt, javisst!


Vi tror du är högskoleutbildad med driv, engagemang och några års erfarenhet som projektledare som gärna antar utmaningarna i ett resultatorienterat utvecklingsinriktat företag. Vi har många verksamhetsutvecklingsuppdrag inom systemanskaffning och införande där du kommer att jobba tillsammans med våra mycket erfarna seniora konsulter


Som oberoende konsulter hjälper META fastighetsförvaltande och serviceinriktade företag att som projektledare, specialist och rådgivare med engagemang och spetskompetens genomföra affärsstödsutveckling.


DRIVEN PROCESSUTVECKLARE

Meta vill utöka teamet! Är du vår nya projektledare med processkompetens?

Vi söker dig med passion och glöd som vill vara med och utveckla Metas redan framgångsrika tjänst. Du bör gilla utmaningar och kan som en i vårt redan starka team åstadkomma bestående resultat hos våra kunder genom beprövade metoder, samverkan och best practice.

För mer information, besök tjänsteområdet ”Verksamhetsdriven processutveckling”.